Pentru vinete "Provincial" vinetele se spala, se taie in doua pe lungime. Se scoate miezul si se taie cuburi. Usturoiul si ceapa se curata, se spala, se decojesc.
Pentru vinete "Provincial" vinetele se spala, se taie in doua pe lungime. Se scoate miezul si se taie cuburi. Usturoiul si ceapa se curata, se spala, se decojesc si se taie felii. Painea se taie cuburi mici. Patrunjelul verde se spala, se taie marunt. Din 50 ml ulei, 200 g rosii proaspete (sau 100 g conservate) si 100 g ceapa se prepara sosul de rosii. Vinetele se prajesc in 85 ml ulei. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei si 50 ml apa, se adauga rosii, miezul de la vinete, usturoi, paine, 1 legatura de patrunjel verde, sare si piper dupa gust. Se amesteca pentru uniformizare, se fierbe 5 minute. Cu aceasta compozitie se vor umple vinetele, care apoi se aseaza in tava unsa cu 15 ml ulei. Se adauga 50 ml apa si se introduce la cuptor pentru gratinare.
Vinetele "Provincial" se servesc calzi, cu sos de rosii si patrunjel verde deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii