1)se taie vinetele in doua si se pun in apa fierbinte si sarata ( eu le fierb cam 10 min la foc mic) 2) se scoate miezul de vinete cu grija si apoi s
1)se taie vinetele in doua si se pun in apa fierbinte si sarata ( eu le fierb cam 10 min la foc mic)
2) se scoate miezul de vinete cu grija si apoi se storc bine
3)se pune painea painea imuiata( aceeasi cantit. ca si vinetele zice reteta dar putem modifica totul in functie de numarul de persoane pentru care facem)
4)se amesteca cu busuiocul, branza , ouale , sarea , piperul
5) se amesteca bine si se umplu vinetele , apoi se coc in tigaie cu ulei de masline , de o parte si apoi de alta ( sa fie bine rumenite pe fata care ramane in sus
Cu un sos de rosii si orez.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii