Pentru a prepara aceasta reteta de vinete umplute cu branza de burduf aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:vinete, branza de burduf, ardei, ceapa, rosii, patrunjel.
Vinetele se spala si se taie in doua pe lungime, dupa care se oparesc 5 minute. Li se scoate miezul, lasand o margine de aproximativ 1 cm. Ceapa tocata se caleste cu miezul vinetelor si cu ardeiul taiat cuburi. Dupa ce se raceste se adauga si branza, galbenusurile, albusurile batute spuma cu sare, rosiile si patrunjelul tocate.
Jumatatile de vinete umplute se aseaza in tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Se lasa 20 de minute la cuptor.
Se servesc calde.
Alte retete recomandate:
Plachie de vinete
Vinete cu spaghete
Salata de vinete
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii