Zucchini pane

Zucchini (cca 600g) se spala si se taie in doua. Daca semintele sunt dezvoltate, se scot cu o lingurita, se taie felii de 0,5 pe latime. Se curata ap

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g zucchini
  • faina
  • 3 oua
  • ulei
  • sare
  • boia
  • pesmet

Mod de preparare

Zucchini (cca 600g) se spala si se taie in doua. Daca semintele sunt dezvoltate, se scot cu o lingurita, se taie felii de 0,5 pe latime. Se curata apoi de coaja.

Se bat 3 oua intregi, feliile de zucchini se tavalesc mai intai prin faina, apoi prin ou si la urma, in pesmet.

Se rumenesc pe ambele parti in ulei abundent si fierbinte, pe foc potrivit.

Amatorii de gusturi unguresti pot pregati zucchini, dupa curatarea semintelor, taiat felii, tavalit in amestec de faina cu boia de ardei si prajit ca atare.

Inainte de prajire, in ulei abundent si infierbantat, se scutura de faina de prisos.

Se da un praf de sare si se serveste ca garnitura.

Pofta buna!

Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc