Se pune intr-un vas mare orezul bine spalat si se toarna peste el apa calda si laptele. Se pune pe foc si se lasa sa fiarba pana devine ca o pasta. S
Se pune intr-un vas mare orezul bine spalat si se toarna peste el apa calda si laptele. Se pune pe foc si se lasa sa fiarba pana devine ca o pasta. Se ia pasta de pe foc, se adauga cascavalul ras si se lasa sa se racoreasca. Se ia din compozitie cu o lingura inmuiata in unt si se modeleaza bulete, care se asaza mai apoi pe o farfurie mare calda. Deasupra lor se toarna pesmet prajit in unt si eventual ceapa prajita.
Se servesc calde.
Alte retete:
Tocanita de pui Conopida la cuptor cu bacon Placinta cu dovleac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii