Bulete de orez

Se pune intr-un vas mare orezul bine spalat si se toarna peste el apa calda si laptele. Se pune pe foc si se lasa sa fiarba pana devine ca o pasta. S

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr orez
  • 1 I apa
  • 1 I lapte
  • 200 gr cascaval
  • sare

Mod de preparare

Se pune intr-un vas mare orezul bine spalat si se toarna peste el apa calda si laptele. Se pune pe foc si se lasa sa fiarba pana devine ca o pasta. Se ia pasta de pe foc, se adauga cascavalul ras si se lasa sa se racoreasca. Se ia din compozitie cu o lingura inmuiata in unt si se modeleaza bulete, care se asaza mai apoi pe o farfurie mare calda. Deasupra lor se toarna pesmet prajit in unt si eventual ceapa prajita.


Se servesc calde.

Alte retete:

Tocanita de pui Conopida la cuptor cu bacon Placinta cu dovleac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci