1. Tocam ceapa,si o punem la incins in uleiul de masline. Cand devine transparenta,adaugam orezul, amestecam putin. 2. Condimentam ,adaugam mara
1. Tocam ceapa,si o punem la incins in uleiul de masline. Cand devine transparenta,adaugam orezul, amestecam putin.
2. Condimentam ,adaugam mararul tocat fin,amestecam mai departe.
3. Zeama de ciuperci am decongelat-o si facut-o fierbinte in microwawe.
4. Am turnat-o toata de la inceput,am pus capac,si am lasat sa fiarba lejer.
5. Mazarea,am adaugat-o doar spre sfirsit,ca era asa tinerica si frageda,ca s-a fiert in 5 minute.
Pofta buna!
Reteta propusa de Maya
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii