Pentru gogosari cu orez si ochiuri gogosarii se spala, se prajesc in 75 g untura sau ulei, se curata de pielite, cotoare si seminte. Ceapa se curata, se spala.
Pentru gogosari cu orez si ochiuri gogosarii se spala, se prajesc in 75 g untura sau ulei, se curata de pielite, cotoare si seminte. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml supa de oase. Ceapa si orezul se inabusa in untura sau ulei si se adauga pasta de tomate, supa de oase, sare dupa gust si se fierb. Se introduc la cuptor dupa ce au fiert. La orezul fiert se adauga 1 legatura de patrunjel verde, piper dupa gust, se amesteca pentru omogenizare, se raceste; gogosarii se umplu cu compozitia de orez. Ouale se sparg pe rand intr-un vas cu apa clocotita, sare si otet. Cand sunt gata se scot, se tin in apa rece, se aseaza deasupra gogosarilor umpluti cu orez si se adauga restul de patrunjel.
Gogosarii cu orez si ochiuri se servesc calzi sau reci.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de brad
Comentarii