Se fierbe orezul 10 minute - 1 masura de orez cu 3 masuri de apa, dupa care se lasa in oala pana absoarbe toata apa. Se calesc legumele taiate de dime
Se fierbe orezul 10 minute - 1 masura de orez cu 3 masuri de apa, dupa care se lasa in oala pana absoarbe toata apa. Se calesc legumele taiate de dimensiuni medii. Se pune 1 masura de apa (aceeasi cu cea de la orez) si 2 linguri de ulei intr-un vas de jena si se pun la cuptor orezul si legumele amestecate. Se da vasul la cuptor 20 minute.
Alte retete culinare recomandate

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii