Orezul se fierbe in lapte cu zahar si sare, dar nu prea tare, pentru a ramane boabele intregi. In acest timp, se ia o forma, se uda si se aseaza in e
Orezul se fierbe in lapte cu zahar si sare, dar nu prea tare, pentru a ramane boabele intregi. In acest timp, se ia o forma, se uda si se aseaza in ea jumatate din cantitatea de orez. Deasupra orezului se pun fructele, care pot fi caise sau orice alte fructe din compot iar apoi se acopera cu restul de orez ramas.
In momentul servirii, se rastoarna orezul din forma pe un platou si se orneaza cu frisca.
Alte retete:
Budinca de orez cu mere Galuste cu prune Papanasi fierti
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelAm vazut-o la brava noastra Cristina si m-am incumetat sa o adaptez si eu conform gustului nostru si a ingredientelor din...
Placinta ciobanului
Comentarii