Se amesteca bulionul cu usturoiul tocat marunt, curry, uleiul, mierea si rozmarinul. Se pun ciocanele intr-o tava, se ung cu marinata preparata anter
Se amesteca bulionul cu usturoiul tocat marunt, curry, uleiul, mierea si rozmarinul. Se pun ciocanele intr-o tava, se ung cu marinata preparata anterior si se coc 30 de minute in cuptorul incins. Separat, se inmoaie sofranul in 4 linguri apa fierbinte. Untul se incinge intr-un vas, se adauga orezul si se caleste. Se toarna apoi supa si sofranul, se lasa sa dea intr-un clocot si se stinge focul. Se lasa orezul sa se umfle, 20 de minute.
Se asaza orezul pe farfurii, deasupra se pun ciocanele de pui si se decoreaza cu felii de lamaie si coriandru.
Alte retete culinare:
Pulpe de pui la cuptor Tocanita de pui Muschi de porc la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii