Se amesteca bulionul cu usturoiul tocat marunt, curry, uleiul, mierea si rozmarinul. Se pun ciocanele intr-o tava, se ung cu marinata preparata anter
Se amesteca bulionul cu usturoiul tocat marunt, curry, uleiul, mierea si rozmarinul. Se pun ciocanele intr-o tava, se ung cu marinata preparata anterior si se coc 30 de minute in cuptorul incins. Separat, se inmoaie sofranul in 4 linguri apa fierbinte. Untul se incinge intr-un vas, se adauga orezul si se caleste. Se toarna apoi supa si sofranul, se lasa sa dea intr-un clocot si se stinge focul. Se lasa orezul sa se umfle, 20 de minute.
Se asaza orezul pe farfurii, deasupra se pun ciocanele de pui si se decoreaza cu felii de lamaie si coriandru.
Alte retete culinare:
Pulpe de pui la cuptor Tocanita de pui Muschi de porc la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii