Reteta de orez cu somon afumat este o mancare usor de preparat. Gasiti aceasta reteta de peste pe culinar.ro, alaturi de alte mancaruri cu peste.
Se incalzeste o bucata de unt intr-un vas. Se prajeste ceapa tocata marunt cu putina sare si piper. Se amesteca o lingurita praf de curry si se gateste timp de 1 minut. Se adauga 150 gr orez basmati si se amesteca. Se adauga 300 ml supa de legume, iar cand incepe sa fiarba se acopera cu un capac si se lasa pe foc 10-12 minute, pana se absoarbe tot lichidul si orezul s-a inmuiat. Separat, se fierb 3 oua timp de 8 minute, se clatesc in apa rece si se curata. Se amesteca 70 gr somon afumat maruntit, 1 legatura mica de patrunjel tocat si 2 linguri suc de lamaie cu orezul.
Se pune mancarea pe farfurii, apoi se taie ouale in sferturi si se servesc impreuna cu orezul si sferturi de lamaie.
Alte retete culinare:
Mancare de spanac
Legume la cuptor
Mancare de urzici
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii