Va voi indruma sa pregatiti o mancare de orez cu legume si cascaval Delaco Sofia foarte hranitoare si sanatoasa pentru toata familia. Se prepara incredibil de usor si rapid, fiind un pranz sau cina delicioasa.
Va voi indruma sa pregatiti o mancare foarte hranitoare si sanatoasa pentru toata familia.
Intr-o oala mai mare si cu capac vom pune la inabusit legumele, prazul taiat rondele, o lingura de ulei, doua cesti de apa si un praf de sare.
Nu amestecati foarte des, pentru a nu zdrobi legumele si daca apa scade prea mult, mai puteti adauga putina.
Punem apoi orezul la fiert, respectand timpul indicat pe ambalaj. Dupa ce s-a fiert, il scurgem bine de apa.
Cand servim, asezam pe farfurie un strat de orez si presaram pe deasupra un rand de cascaval ras. In jurul acestei compozitii, asezam frumos legumele inabusite.
La final, pentru un aspect cat mai prezentabil, ornam cu cascaval ras si stropim cu zeama de lamaie.
Sanatos, delicios si usor de preparat!
Pofta buna!
Orezul salbatic cu legume si cascaval Delaco Sofia se serveste cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii