Piept de pui cu orez si curry un deliciu indian adaptat la gustul tutror.
Acest deliciu indian piept de pui cu orez si curry se incepe cu fierberea orezului in apa cu sare apoise ia de pe foc si se lasa descoperit.
Ardeii grasi se taie fasii, prazul se taie rondele (inclusiv foile) si se calesc in putin ulei de masline, intr-o cratita/tigaie, pentru 5 minute.
Se taie pieptul de pui fasii si se pune si el in tigaie, se presara 2 lingurite de curry si ardeiul iute, se amesteca, se acopera cu un capac si se lasa cateva minute sa se inabuse. Se potriveste de sare si piper si se adauga si supa. Se lasa sa fiarba inca 10 minute, la foc mic.
Sosul cu piept de pui se serveste pe pat de orez si se orneaza cu fire de marar proaspat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii