Piept de pui cu orez si curry un deliciu indian adaptat la gustul tutror.
Acest deliciu indian piept de pui cu orez si curry se incepe cu fierberea orezului in apa cu sare apoise ia de pe foc si se lasa descoperit.
Ardeii grasi se taie fasii, prazul se taie rondele (inclusiv foile) si se calesc in putin ulei de masline, intr-o cratita/tigaie, pentru 5 minute.
Se taie pieptul de pui fasii si se pune si el in tigaie, se presara 2 lingurite de curry si ardeiul iute, se amesteca, se acopera cu un capac si se lasa cateva minute sa se inabuse. Se potriveste de sare si piper si se adauga si supa. Se lasa sa fiarba inca 10 minute, la foc mic.
Sosul cu piept de pui se serveste pe pat de orez si se orneaza cu fire de marar proaspat.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii