Pilaful de orez cu morcovi este o delicioasa reteta ce poate servita ca si fel principal de mancare sau ca si garnitura.
Intr-o cratita punem uleiul de masline la incins si calim ceapa tocata cu morcovii rasi . Cand au inceput sa se inmoaie se adauga orezul si se amesteca usor. Dupa 2-3 minute se adauga 4 cani apa fierbinte si se lasa la fiert la foc mic. Cand pilaful este gata se adauga sare dupa gust.
Pilaful cu morcovi se serveste ca si garnitura.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCui nu ii plac bomboanele de ciocolata? Cu aceasta reteta puteti sa va faceti singuri bomboanele de ciocolata, cu ce fel de...
Bomboane de ciocolataDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii