Pilaful de orez cu morcovi este o delicioasa reteta ce poate servita ca si fel principal de mancare sau ca si garnitura.
Intr-o cratita punem uleiul de masline la incins si calim ceapa tocata cu morcovii rasi . Cand au inceput sa se inmoaie se adauga orezul si se amesteca usor. Dupa 2-3 minute se adauga 4 cani apa fierbinte si se lasa la fiert la foc mic. Cand pilaful este gata se adauga sare dupa gust.
Pilaful cu morcovi se serveste ca si garnitura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii