Pilaful de primavara poate fi servit si simplu. Are in el o multime de verdeturi si legume de sezon, de aici si numele de pilaf de primavara :).
Am pus puiul la fiert separat, pentru ca nu stiam cat dureaza sa se fiarba. Am vazut apoi ca a fost cocosel tanar (de-ala de cucurigeste mai, terminati cu prostiile ) si a fiert repede.
Intre timp am pus la fiert (cu zeama de la pui) ceapa, morcovul si orezul si le-am lasat la foc mic pana a inceput orezul sa se umfle.
Am adaugat spanacul si loboda tocate marunt.
Evident ca am tot adaugat zeama de la carnea de pui, ca altfel puteam sa-l arunc la gunoi. Am pus si carnea de pui, feliile de lamaie, am potrivit de sare si am mai lasat sa dea cateva clocote.
Dupa ce inchideti focul nu uitati sa scoateti feliile de lamaie ca sa nu se amarasca mancarea.
Serviti pilaful de primavara cu carnea de pui.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii