Se fierb legumele feliate. Orezul se fierbe in apa ramasa de la legumele fierte, se adauga uleiul (un pilaf gras e mai gustos, dar prea gras e gretos
Se fierb legumele feliate. Orezul se fierbe in apa ramasa de la legumele fierte, se adauga uleiul (un pilaf gras e mai gustos, dar prea gras e gretos si nesanatos) si mararul tocat marunt. Dupa ce orezul s-a inmuiat se adauga cimbrul, maghiranul, dafinul, boabele de piper si oregano, ienibaharul, sare dupa gust. Se adauga si ciupercile eventual maruntite, se pun deasupra felii de rosii taiate si se mai da totul la cuptor. Intre timp se face un sos din pasta de tomate amestecata cu usturoiul strivit, sare si putin ulei, toate calite si stinse cu apa de la legumele fierte. Se rade gulia si se amesteca cu putina sare, sau se taie bucatele foarte mici. Gulia si sosul se pun deasupra pilafului cald cind se scoate de la cuptor si se serveste. Daca aveti cuptor cu microunde timpul de preparare se scurteaza.
Se serveste cu vasul asezat pe masa, caci e destul de aspectuos. Se poate adauga o salata din salata verde, morcovi rasi, un mar ras, o gulie rasa, o sfecla mica fiarta si rasa, toate amestecate cu putin ulei, sare si lamie
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii