Pilaful la cuptor este o mancare clasica, care poate fi facuta cu multe legume (cum este pilaful sarbesc) sau doar cu ceapa, dar care va iesi, de fiecare data, la fel de gustos.
Se curata ceapa si se caleste in putin ulei, dupa care adaugam morcovul, ardeii tocati marunti si rosiile tocate cu tot cu suc. Dupa adaugam dovlecelul si telina data prin razatoare. Adaugam apa si orezul spala si scurs. Adaugam sare si piper dupa gust. Amestecam si dam oala la cuptor pana este fiert orezul. La final adaugam patrunjelul tocat.
Pilaful la cuptor se poate servi cu un sos iutel de la Bunatati din natura.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii