Toate legumele se taie cubulete. Se caleste ceapa in ulei, se adauga morcovul, albitura, ardeiul si puiul. Adaugam o cana de orez mica si il calim si
Toate legumele se taie cubulete. Se caleste ceapa in ulei, se adauga morcovul, albitura, ardeiul si puiul. Adaugam o cana de orez mica si il calim si pe acesta. Stingem cu apa fierbinte sau supa de carne ( 3 cantitati de apa la 1 cantitate de orez caci avem si legume). Adaugam din condimente, pasta de curry si sosurile. Spre sfarsit dam cratita la cuptor.
Se serveste cu sos de soia.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii