Retete dietetice
Orezul se spala si se fierbe pana cand se umfla, in 1,2 l de apa cu o lingurita de sare, dupa care se clateste cu apa rece. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Tija de apio se spala si se toaca. Ceapa si tija de apio se calesc in ulei cu putina sare, dupa care, se adauga mazarea, morcovul si porumbul dulce (clatite cu apa), o cescuta cu apa si putina sare si se fierb putin. Se pune orezul si putin maghiran uscat si se mai tine mancarea la foc doar cateva minute, cat sa se intrepatrunda aromele.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii