Pentru risotto cu sunca si svaiter orezul se alege de impuritati si se spala. sunca se taie felii inguste. Svaiterul se curata de coaja si se rade.
Pentru risotto cu sunca si svaiter orezul se alege de impuritati si se spala. sunca se taie felii inguste. Svaiterul se curata de coaja si se rade. Orezul se inabusa in 75 g de margarina sau unt, se adauga supa de oase, sare si piper. Vasul acoperit se introduce la cuptor cca 10 minute. Dupa fierbere se portioneaza sub diferite forme; deasupra se aseaza sunca si svaiter ras, bucati de margarina sau unt si se gratineaza la cuptor.
Risotto cu sunca si svaiter se serveste cald.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii