Pentru risotto cu sunca si svaiter orezul se alege de impuritati si se spala. sunca se taie felii inguste. Svaiterul se curata de coaja si se rade.
Pentru risotto cu sunca si svaiter orezul se alege de impuritati si se spala. sunca se taie felii inguste. Svaiterul se curata de coaja si se rade. Orezul se inabusa in 75 g de margarina sau unt, se adauga supa de oase, sare si piper. Vasul acoperit se introduce la cuptor cca 10 minute. Dupa fierbere se portioneaza sub diferite forme; deasupra se aseaza sunca si svaiter ras, bucati de margarina sau unt si se gratineaza la cuptor.
Risotto cu sunca si svaiter se serveste cald.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii