1. Laptele se pune la fiert. 2. Se adauga apoi feliutele de zucchini. 3. Se lasa pe foc aproximativ 3 minute, apoi se scot si se pun la scurs. 4. U
1. Laptele se pune la fiert.
2. Se adauga apoi feliutele de zucchini.
3. Se lasa pe foc aproximativ 3 minute, apoi se scot si se pun la scurs.
4. Uleiul si untul se pun intr-o tigaie la incalzit.
5. Se adauga apoi ceapa
6. Cand ceapa este aurie se ia de pe foc si se adauga orezul, branza si patrunjelul si se amesteca bine.
7. Amestecul se toarna apoi intr-o tava si se aseaza apoi feliutele de zucchini, apoi ouale, apoi 1/2 cana lapte.
11. Se da la cuptor (200C) 40 minute.
Pofta buna,
Reteta Tarta cu orez a fost propusa de Rroxana. pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii