Crestati pielea fileurilor de-a curmezisul, astfel incat marinata sa patrunda in peste. Intr-un mojar, zdrobiti cu pisalogul usturoiul, apoi adaugati
Crestati pielea fileurilor de-a curmezisul, astfel incat marinata sa patrunda in peste. Intr-un mojar, zdrobiti cu pisalogul usturoiul, apoi adaugati o lingurita de sare si cantitatea de oregano. Pisati pana cand amestecul devine pastos si adaugati uleiul de masline si zeama de lamaie. Ungeti fileurile cu acest amestec. Asezati fileurile pe o tava, cu pielea in sus si puneti tava in partea de sus a cuptorului incins si coaceti timp de 7 minute. Din maslinele negre faceti un piure, pe care il adaugati langa peste.
Se serveste cu salata verde.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor
Supa de galuste
Papanasi fierti

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii