Crestati pielea fileurilor de-a curmezisul, astfel incat marinata sa patrunda in peste. Intr-un mojar, zdrobiti cu pisalogul usturoiul, apoi adaugati
Crestati pielea fileurilor de-a curmezisul, astfel incat marinata sa patrunda in peste. Intr-un mojar, zdrobiti cu pisalogul usturoiul, apoi adaugati o lingurita de sare si cantitatea de oregano. Pisati pana cand amestecul devine pastos si adaugati uleiul de masline si zeama de lamaie. Ungeti fileurile cu acest amestec. Asezati fileurile pe o tava, cu pielea in sus si puneti tava in partea de sus a cuptorului incins si coaceti timp de 7 minute. Din maslinele negre faceti un piure, pe care il adaugati langa peste.
Se serveste cu salata verde.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor
Supa de galuste
Papanasi fierti
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSupă de roşii cu pui, fidea şi crutoane.
Supă de roşii cu pui, fidea şi crutoanePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii