Budinca de peste cu smintina si cascaval

Se unge bine o cratita. Se toarna ouale intregi, batute ca pentru jumari, cu sare si piper. Se acopera cu bucatelele de peste fierte si curati

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • 3
  • oua
  • 3 linguri smintina
  • 3 linguri cascaval ras
  • 1
  • lingura faina
  • 75g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se unge bine o

cratita. Se toarna ouale intregi, batute ca pentru

jumari, cu sare si piper. Se acopera cu bucatelele

de peste fierte si curatite de oase si pielita. Se

toarna smintina amestecata cu faina si cascavalul

ras. Se pune deasupra restul de unt taiat bucatele

mici si se rumeneste la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori