Se spala si se sterg 2 calcani mari curatati si se stropesc cu 1 lingura de suc de lamaie. Se lasa sa se marineze 5 minute. Se presara sare, piper si
Se spala si se sterg 2 calcani mari curatati si se stropesc cu 1 lingura de suc de lamaie. Se lasa sa se marineze 5 minute.
Se presara sare, piper si se tavalesc prin faina.
Se curata 5 catei de usturoi si se prajesc in 2 linguri de unt.
Se scot si se pastreaza la cald.
Se prajesc si calcanii 4-5 minute pe fiecare parte, se acopera si se pastreaza la cald.
Se mai adauga in tigaie 1 lingura unde si se calesc 2 linguri verdeata asortata tocata.
Se toarna 4 linguri supa de peste, se da in clocot, se sareaza si se pipereaza.
Calcanii se servesc cu sos, usturoi si o garnitura de cartofi noi fierti in coaja.
Pofta buna!

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii