Calcanul se curata de solzi si intestine, se spala si se desface apoi in fileuri. Ceapa se taie subtire si se pune intr-un vas cu un pahar de ulei sa
Calcanul se curata de solzi si intestine, se spala si se desface apoi in fileuri. Ceapa se taie subtire si se pune intr-un vas cu un pahar de ulei sa se inmoaie bine, pe foc mic. Se adauga apoi fileurile de calcan, se toarna peste vinul, se sareaza, pipereaza si se presara patrunjelul verde tocat si zeama de lamaie. Se introduce totul la cuptor, cu focul mic si se lasa acolo la gatit pana cand furculita intra usor in peste.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor
Mancare de mazare
Chiftele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii