Calcan in sos de vin

Calcanul se curata de solzi si intestine, se spala si se desface apoi in fileuri. Ceapa se taie subtire si se pune intr-un vas cu un pahar de ulei sa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 calcan
  • 4-5 cepe
  • 1 lamaie
  • 1 pahar ulei
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • 1 I vin

Mod de preparare

Calcanul se curata de solzi si intestine, se spala si se desface apoi in fileuri. Ceapa se taie subtire si se pune intr-un vas cu un pahar de ulei sa se inmoaie bine, pe foc mic. Se adauga apoi fileurile de calcan, se toarna peste vinul, se sareaza, pipereaza si se presara patrunjelul verde tocat si zeama de lamaie. Se introduce totul la cuptor, cu focul mic si se lasa acolo la gatit pana cand furculita intra usor in peste.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Cartofi la cuptor

Mancare de mazare

Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori