Calcanul se spala bine si i se inseparteaza pielea dar si sira spinarii Se da apoi prin lapte, faina, ou si pesmet, se potriveste la gust de sa
Calcanul se spala bine si i se inseparteaza pielea dar si sira spinarii Se da apoi prin lapte, faina, ou si pesmet, se potriveste la gust de sare si piper, dupa care se pune la prajit in uleiul fierbinte.
Se serveste cu patrunjel tocat deasupra si garnisit cu ciuperci inabusite in unt.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor
Mancare de mazare
Chiftele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii