Calcanul se spala bine si i se inseparteaza pielea dar si sira spinarii Se da apoi prin lapte, faina, ou si pesmet, se potriveste la gust de sa
Calcanul se spala bine si i se inseparteaza pielea dar si sira spinarii Se da apoi prin lapte, faina, ou si pesmet, se potriveste la gust de sare si piper, dupa care se pune la prajit in uleiul fierbinte.
Se serveste cu patrunjel tocat deasupra si garnisit cu ciuperci inabusite in unt.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor
Mancare de mazare
Chiftele
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDaca si Matei a zis ca e extraordinara ciorba asta, eu nu mai adaug nimic. Doar va spun cum am pregatit-o. :)
Ciorba radauteanaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii