Pentru a pregati aceasta reteta de chefac cu cascaval, sunt necesare urmatoarele ingrediente: peste, cascaval, oua, sare, pesmet, unt, faina, zeama de peste, vin alb, zeama de lamaie.
Se curata pestele, se spala si se pune la fiert in apa cu sare, piper si o foaie de dafin. Cand e fiert, se dezoseaza si se pune intr-un vas uns cu unt si tapetat cu pesmet. Separat, se topeste untul, se caleste faina, se stinge cu zeama de peste si se fierbe la foc mic pana se ingroasa.
Se adauga sare, piper, zeama de lamaie si vin. Se lasa sa dea cateva clocote pana ce sosul este legat. In sos se adauga 2 oua batute cu cascaval ras, dupa care se toarna sosul peste peste si se lasa la cuptor 20 de minute.
Se poate servi imediat.
Alte retete recomandate:
Chiftele de peste
Peste cu dafin si otet
Bors de peste
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii