Chiftele delicioase de peste

Chiftelele de peste se fac din orice rest de peste fiert, morun, pastruga, salau sau stiuca. Se scot cu grija toate oasele si pielea si se toaca pestele marunt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g peste fara oase
  • 2 chifle
  • 2 oua
  • 2 linguri branza rasa
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 100 g untura sau
  • ulei.

Mod de preparare

Chiftelele de peste se fac din orice rest de peste fiert, morun, pastruga, salau sau stiuca. Se scot cu grija toate oasele si pielea si se toaca pestele marunt. Se adauga chiflele muiate in apa si bine stoarse, ouale, branza rasa, sarea, piperul. Se amesteca totul bine impreuna. Se fac chiftele rotunde care se dau prin faina si se prajesc in untura sau in ulei fierbinte.


Chiftelele de peste se servesc cu sos de rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc