Chiftelele de peste se fac din orice rest de peste fiert, morun, pastruga, salau sau stiuca. Se scot cu grija toate oasele si pielea si se toaca pestele marunt.
Chiftelele de peste se fac din orice rest de peste fiert, morun, pastruga, salau sau stiuca. Se scot cu grija toate oasele si pielea si se toaca pestele marunt. Se adauga chiflele muiate in apa si bine stoarse, ouale, branza rasa, sarea, piperul. Se amesteca totul bine impreuna. Se fac chiftele rotunde care se dau prin faina si se prajesc in untura sau in ulei fierbinte.
Chiftelele de peste se servesc cu sos de rosii.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii