Chiftelutele din peste cu sos de cascaval este o mancare de peste delicioasa si sanatoasa ce poate fi servita ca un aperitiv festiv. 4 felii de paine se taie cubulete.
Chiftelutele din peste cu sos de cascaval este o mancare de peste delicioasa si sanatoasa ce poate fi servita ca un aperitiv festiv. 4 felii de paine se taie cubulete si se stropesc cu 100 ml de vin alb. Se curata o ceapa si se toaca, apoi se taie marunt 500 g filé de peste si se amesteca cu ceapa si miezul de paine stors. Se adauga 1 ou, o lingura de mustar, o lingura de verdeata, sare, piper si zeama de la o lamaie.
Din aceasta compozitie se formeaza chiftele care se prajesc in ulei, apoi se face un sos din uleiul ramas de la prajit care se stinge cu 200 ml de supa de legume si 100 ml de smantana. Se fierbe putin si se ingroasa cu faina dupa care se adauga 150 g cascaval si condimente dupa gust. Compozitia este pentru 4 portii.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii