Se curata pestele de oase, se trece prin masina de tocat, se pune intr-o farfurie adanca si se amesteca cu 100 g cascaval sau svaiter ras, piper, verd
Se curata pestele de oase, se trece prin masina de tocat, se pune intr-o farfurie adanca si se amesteca cu 100 g cascaval sau svaiter ras, piper, verdeata tocata si o lingura de unt. Se toaca ouale marunt si se pun peste amestec, se leaga cu miezul de la o felie de paine inmuiat in lapte dulce, apoi se umplu clatitele care se ruleaza si se pun intr-o forma unsa cu ulei; se acopera cu restul de lapte dulce si se introduce forma in cuptorul cald pentru o jumatate de ora.
Se servesc fierbinti, langa rosii intregi sau castraveti murati in otet.
Alte retete carne recomandate
Ciulama de ciuperci
Musaca de vinete
Tocanita de pui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii