Fierbeti pastele in apa cu sare, circa 10 minute. Prajiti fileul de cod in 50 ml ulei, la foc mic, circa 20 de minute, apoi presarati-l cu sare si pi
Fierbeti pastele in apa cu sare, circa 10 minute. Prajiti fileul de cod in 50 ml ulei, la foc mic, circa 20 de minute, apoi presarati-l cu sare si piper si stropiti-l cu zeama de lamaie. Opariti rosiile, curatati-le de pielita, potriviti de sare si piper, puneti maslinele tocate si patrunjelul tocat marunt si mai lasati 1-2 minute la foc mic.
Serviti fileul de cod cald, cu paste si cu rosiile calite.
Alte retete culinare:
Spaghete carbonara Tocanita de pui Conopida la cuptor cu bacon
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii