Fierbeti pastele in apa cu sare, circa 10 minute. Prajiti fileul de cod in 50 ml ulei, la foc mic, circa 20 de minute, apoi presarati-l cu sare si pi
Fierbeti pastele in apa cu sare, circa 10 minute. Prajiti fileul de cod in 50 ml ulei, la foc mic, circa 20 de minute, apoi presarati-l cu sare si piper si stropiti-l cu zeama de lamaie. Opariti rosiile, curatati-le de pielita, potriviti de sare si piper, puneti maslinele tocate si patrunjelul tocat marunt si mai lasati 1-2 minute la foc mic.
Serviti fileul de cod cald, cu paste si cu rosiile calite.
Alte retete culinare:
Spaghete carbonara Tocanita de pui Conopida la cuptor cu bacon
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii