Fileurile de peste se sareaza si se pipereaza. Cascavalul se rade si se amesteca cu hreanul ras cu aceasta compozitie se ung fileurile de peste doar p
Fileurile de peste se sareaza si se pipereaza. Cascavalul se rade si se amesteca cu hreanul ras cu aceasta compozitie se ung fileurile de peste doar pe o parte. Peste aceasta crema se aseaza felii subtiri de cartofi. Se aseaza 2 fileuri de peste unul peste altul, se prind cu scobitori. Se bate albusul de ou spuma, se trec fileurile de peste mai intai prin spuma, apoi prin migdalele taiate subtire, pe care se apasa cu mana ca sa adere cat mai bine peste fileuri.
Intr-un vas de Jena uns cu unt, se pun cu grija aceste fileuri, iar deasupra se aseaza cate o lingurita de unt pe fiecare fileu. In cuptorul preincalzit, se coace 15 minute, pana se rumenesc.
Se aseaza fileurile rumenite pe frunze de salata verde spalata si uscata cu un servet de bucatarie. Se orneaza cu frunze de patrunjel verde. Se serveste cu garnitura dupa dorinta.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii