Cordon Blanc

Fileurile de peste se sareaza si se pipereaza. Cascavalul se rade si se amesteca cu hreanul ras cu aceasta compozitie se ung fileurile de peste doar p

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 fileuri de peste oceanic
  • sare
  • piper
  • 150 gr. cascaval
  • 1 lingura de hrean ras
  • 200 gr. cartofi; (4 portii)
  • Pentru pane: 1 albus de ou
  • 50 gr. migdale taiate subtire; pentru uns vasul: unt

Mod de preparare

Fileurile de peste se sareaza si se pipereaza. Cascavalul se rade si se amesteca cu hreanul ras cu aceasta compozitie se ung fileurile de peste doar pe o parte. Peste aceasta crema se aseaza felii subtiri de cartofi. Se aseaza 2 fileuri de peste unul peste altul, se prind cu scobitori. Se bate albusul de ou spuma, se trec fileurile de peste mai intai prin spuma, apoi prin migdalele taiate subtire, pe care se apasa cu mana ca sa adere cat mai bine peste fileuri.

Intr-un vas de Jena uns cu unt, se pun cu grija aceste fileuri, iar deasupra se aseaza cate o lingurita de unt pe fiecare fileu. In cuptorul preincalzit, se coace 15 minute, pana se rumenesc.
Se aseaza fileurile rumenite pe frunze de salata verde spalata si uscata cu un servet de bucatarie. Se orneaza cu frunze de patrunjel verde. Se serveste cu garnitura dupa dorinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori