Se aseaza intr-un vas cotletele spalate. Se storc deasupra lamaile, se toarna uleiul ( cam 4-5 linguri). Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, f
Se aseaza intr-un vas cotletele spalate. Se storc deasupra lamaile, se toarna uleiul ( cam 4-5 linguri). Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, foile de dafin maruntite, sare, piper si tabasco dupa gust. Se acopera si se lasa in frigider 3-4 ore.(bucatile de peste se mai intorc din cand in cand). Se scoate din marinata si se pune pe gratarul incins. Sosul ramas se toarna intr-un vas separat. Se lasa pe gratar pana se rumeneste, intorcandu-l cu grija. Sosul se incalzeste (nu se fierbe) si se potriveste de condimente.
Se serveste cu cartofi prajiti si sos, mult sos.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii