O alta modalitate de a gasi crapul se realzeaza folosind urmatoarele ingrediente: crap, bulion, ienibahar, faina, lamaie, vin. Se serveste cu ceapa calita si sos de rosii.
Pestele curatat si spalat, se taie in bucati, se sareaza si se lasa sa stea 15-20 min. Apoi se sterge fiecare bucata cu un servet curat si uscat, se da prin faina si se prajeste in ulei fierbinte pe ambele parti.
In uleiul ramas de la prajirea pestelui, se prajeste ceapa taiata. Cand ceapa se ingalbeneste, se adauga bulionul, vinul, sarea, piperul, ienibaharul, feliile de lamiie si bucatile de peste prajit. Se pune la cuptor la foc mic si se lasa pana scade.
Se poate servi cald sau rece.
Alte retete recomandate:
Salata de icre de crap cu ceapa
Salata de peste
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii