Crap cu capere

Crapul se curata de solzi si maruntaie si apoi se taie bucati. Se dau bucatile de peste prin faina si se pun la prajit in ulei fierbinte. Caperele se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 crap
  • 200 gr capere
  • patrunjel verde tocat
  • cimbru
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura otet

Mod de preparare

Crapul se curata de solzi si maruntaie si apoi se taie bucati. Se dau bucatile de peste prin faina si se pun la prajit in ulei fierbinte. Caperele se inabusa in unt, se adauga otetul si verdeata tocata marunt.


Crapul cu capere se serveste fierbinte.

Alte retete culinare:

Pastrav la cuptor

Peste gatit in stil marocan

Bors de peste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci