Crap cu ghiveci de legume

Pestele se curata de solzi si maruntaie, se taie bucati, dupa care se sareaza si se lasa deoparte. Legumele se curata si se taie feliute subtiri care

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg crap
  • sare
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 mana de fasole verde
  • 1 mana de mazare
  • 1 castravete verde
  • 1 patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 1 sfert varza
  • 3-4 boabe de piper
  • jumatate pahar apa
  • 1 pahar ulei

Mod de preparare

Pestele se curata de solzi si maruntaie, se taie bucati, dupa care se sareaza si se lasa deoparte. Legumele se curata si se taie feliute subtiri care se pun sa fiarba cu apa si uleiul, la cuptor. Dupa ce au fiert, se adauga bucatile de peste si se lasa sa fiarba impreuna.


Aceasta mancare se serveste atat calda cat si rece.

Alte retete culinare:

Pastrav la cuptor

Friptura de vita la cuptor

Bors de peste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci