Crap cu vin negru

Crapul cu vin negru este o mancare de peste delicioasa si sanatoasa ce poate fi servit ca un aperitiv festiv. Se curata crapul, se spala si se taie in bucati.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un crap
  • o lingurita de sare
  • 75 ml ulei
  • 200 ml vin negru
  • 1 g piper
  • rosii sau
  • 200 ml de bulion
  • 200 g arpagic inabusit sau
  • 200 g ciuperci umplute cu rosii

Mod de preparare

Crapul cu vin negru este o mancare de peste delicioasa si sanatoasa ce poate fi servit ca un aperitiv festiv. Se curata crapul, se spala si se taie in bucati. Se sareaza si se aseaza intr-o tava cu ulei, se ung cu ulei si bucatile de peste, apoi se dau la cuptor. Cand pestele s-a rumenit, se adauga vinul negru, piperul, zeama de rosii sau bulionul subtiat cu apa. Se lasa sa dea bine in fiert, apoi se scoate din cuptor.


Se lasa la racit, dupa care crapul cu vin negru se aranjeaza pe un platou garnisit cu arpagic inabusit sau cu ciuperci umplute cu rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc