Crap in sos de vin

Crapul se curata de solzi si maruntaie, dupa care se spala, se sareaza si se pipereaza. Se asaza apoi intr-o tava, se adauga catei de usturoi, pipe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 crap
  • 1 pahar vin
  • 1 jumatate pahar ulei
  • 1 lingura bulion de rosii
  • 1 lamaie
  • usturoi
  • sare
  • piper boabe
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Crapul se curata de solzi si maruntaie, dupa care se spala, se sareaza si se pipereaza. Se asaza apoi intr-o tava, se adauga catei de usturoi, piperul boabe, ulei si bulionul de rosii. Se pun deasupra pestelui felii de lamaie si se baga vasul la cuptor. Cand s-a fiert pe jumatate se toarna vinul si se lasa la fiert pana ce crapul este gata.


Se serveste cald, cu patrunjel tocat presarat deasupra.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor

Pastrav la cuptor

Bors de peste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori