Crapul se curata, se taie bucati mici si se fac incizii in fiecare bucata. Bucatile se dau prin faina si se pun la prajit in uleiul fierbinte, pe gra
Crapul se curata, se taie bucati mici si se fac incizii in fiecare bucata. Bucatile se dau prin faina si se pun la prajit in uleiul fierbinte, pe gratar, foc mic. Dupa ce s-a fript pe ambele parti, crapul se scoate si se aseaza pe o farfurie. Separat se face un sos din unt topit, sare, piper, zeama de lamaie si patrunjel verde tocat.
Se serveste cald, cu sos sau mujdei.
Alte retete culinare:
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Bors de peste
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii