Crapul se curata de solzi si maruntaie. Se apala iar apoi se taie in doua, de-a lungul sirii spinarii. Se sareaza si se infinge bucata de peste in pr
Crapul se curata de solzi si maruntaie. Se apala iar apoi se taie in doua, de-a lungul sirii spinarii. Se sareaza si se infinge bucata de peste in protap. Protapii se aseaza oblic in pamant, spre foc si se prajeste pestele pe ambele parti.
Se serveste cald, presarat deasupra cu cimbru.
Alte retete:
Pastrav la cuptor
Bors de peste
Tocanita de pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii