Crapul se curata de solzi si intestine, se spala si se taie bucati. Se sareaza si se dau apoi prin faina dupa care se pun la prajit pe ambele parti.
Crapul se curata de solzi si intestine, se spala si se taie bucati. Se sareaza si se dau apoi prin faina dupa care se pun la prajit pe ambele parti. Bucatile prajite se pun apoi intr-un borcan de sticla. Se amesteca otet de vin cu apa, se pun boabe de piper, foi de dafin si sare. Se pune marinata la fiert pana da in cateva clocote, se adauga felii de lamaie si se lasa apoi la racit. Se toarna peste pestele din borcan, caldut. Se leaga borcanul si se pune asaza la loc racoros.
Se serveste dupa cateva zile.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Se prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)
Ciorba cu coasta afumataNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseAceasta ciorba cred ca nu are nevoie de nici o prezentare, e atat de gustoasa si satioasa ca nici nu iti mai trebuie felul doi!
Ciorba de porc cu legumeÎn urmă cu câteva zile, din câteva ingrediente am preparat rapid un desert aspectuos și foarte gustos....
Desert gofre cu ciocolata si inghetata de vanilieIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii