Se caleste varza, daca este dulce se adauga rosii si putina apa si cind este aproape gata, se asaza in tava, iar pe deasupra se pune crapul crestat pe
Se caleste varza, daca este dulce se adauga rosii si putina apa si cind este aproape gata, se asaza in tava, iar pe deasupra se pune crapul crestat pe spate. Se adauga ulei, putin vin si piper, foaie de dafin. Se da la cuptor, avind grija sa se intoarca crapul pe o parte si pe cealalta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaPentru Mos Craciun! Un tort ciocolatos gatit asa frumos, eu zic ca merge pe masa de sarbatoare! Dar asta e doar parerea mea,...
Desert tort de biscuiti fara coacere
Comentarii