crap pe varza

-se stoarce bine varza si se taie fideluta, -intr-o tigaie se incinge uleiul si apoi se adauga varza taiata si bine stoarsa. se caleste varza ,ameste

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • crap proaspat 2-3kg
  • 2 verze murate potrivit de mari
  • ulei 250 ml

Mod de preparare

-se stoarce bine varza si se taie fideluta,

-intr-o tigaie se incinge uleiul si apoi se adauga varza taiata si bine stoarsa.

se caleste varza ,amestecand din cand in cand, astfel incat sa se caleasca uniform,

-cand varza capata o culoare maronie deschis se intinde intr-o tava iar peste varza se aseaza crapul taiat pe lung,

- asezat cu partea interioara in sus care se sareaza si se pipereaza

se baga la cuptor si se lasa pana se rumeneste pestele
se poate manca si cu mamaliga

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci