Crap prajit

Pestele se curata de solzi, si se taie felii. acestae se inmoaie in lapte, apoi se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte, pe foc mic, pana c

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 crap
  • lapte
  • faina
  • 1 lamaie
  • patrunjel verde
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pestele se curata de solzi, si se taie felii. acestae se inmoaie in lapte, apoi se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte, pe foc mic, pana ce sunt patrunse bine si capata culoarea aurie.


Pestele se serveste imediat, cu zeama de lamaie si patrunjel verde tocat marunt si presarat deasupra.

Alte retete culinare:

Ciulama de ciuperci

Placinta de dovleac

Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori