Se curata pestele, se spala, se taie bucati, se sareaza si se lasa 10-15 minute ca sa patrunda sarea. Se sterge apoi fiecare bucata cu un servet curat
Se curata pestele, se spala, se taie bucati, se sareaza si se lasa 10-15 minute ca sa patrunda sarea. Se sterge apoi fiecare bucata cu un servet curat si uscat, se da prin faina si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti.
Dupa gust, se poate servi cu zeama de lamiie. Se serveste cald, cu cartofi prajiti si salata verde.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateO cana de ceai fierbinte si un fursec delicios incalzesc inima oricui!
Fursecuri fragedeIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macCapsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...
Capsuni la borcanPentru cei ce iubesc prajiturile acrisoare, dar in acelasi timp lejere, aceste muffins sunt perfecte pentru zilele calduroase...
Muffins cu lime si ciocolata albaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe"Provocarea GastroArt"- rețeta reinterpretata
Zacusca de vinete cu mere- reteta reinterpretataDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii