Pentru crap sarbesc pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie cuburi. Ardeiul gras se curata.
Pentru crap sarbesc pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie cuburi. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii subtiri. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie jumatati. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Cartofii si ardeii se inabusa in 75 ml ulei si 75 ml apa. Se adauga smantana, patrunjel verde, boia si sare. Compozitia se aseaza in tava. Peste compozitie se aseaza bucatile de peste unse cu ulei, cu cate o jumatate de rosie deasupra, si se introduc la cuptor 10 minute.
Crapul sarbesc se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii