Pentru crap sarbesc pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie cuburi. Ardeiul gras se curata.
Pentru crap sarbesc pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie cuburi. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii subtiri. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie jumatati. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Cartofii si ardeii se inabusa in 75 ml ulei si 75 ml apa. Se adauga smantana, patrunjel verde, boia si sare. Compozitia se aseaza in tava. Peste compozitie se aseaza bucatile de peste unse cu ulei, cu cate o jumatate de rosie deasupra, si se introduc la cuptor 10 minute.
Crapul sarbesc se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii