Pentru crap sarbesc pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie cuburi. Ardeiul gras se curata.
Pentru crap sarbesc pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie cuburi. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii subtiri. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie jumatati. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Cartofii si ardeii se inabusa in 75 ml ulei si 75 ml apa. Se adauga smantana, patrunjel verde, boia si sare. Compozitia se aseaza in tava. Peste compozitie se aseaza bucatile de peste unse cu ulei, cu cate o jumatate de rosie deasupra, si se introduc la cuptor 10 minute.
Crapul sarbesc se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii