Pentru crap simplu prajit pestele se curata, se spala cu apa rece si se portioneaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe si se raceste. Lamaile se spala si se taie sferturi.
Pentru crap simplu prajit pestele se curata, se spala cu apa rece si se portioneaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe si se raceste. Lamaile se spala si se taie sferturi. Bucatile de peste se sareaza, se trec prin lapte, faina si se prajesc in ulei.
Crapul prajit se serveste cald sau rece, cu felii de lamaie alaturi.
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiPeste cu gust subtil si oase cartilaginoase usor de indepartat, pisica de mare este delicioasa prezenta si in apele Marii Negre.
Pisica de mare prajitaIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii