Pentru crap spaniol pestele se curata, se spala, se portioneaza si se sareaza. Usturoiul se curata, se spala si se zdrobeste impreuna cu sarea.
Pentru crap spaniol pestele se curata, se spala, se portioneaza si se sareaza. Usturoiul se curata, se spala si se zdrobeste impreuna cu sarea. Bucatile de peste se ung cu 75 ml ulei, se condimenteaza cu sare si piper, se frig la gratar. Otetul si 25 ml ulei se amesteca scu usturoi pisat si se toarna peste bucatile de peste fript.
Crapul spaniol se serveste rece.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii