Crap spaniol

Pentru crap spaniol pestele se curata, se spala, se portioneaza si se sareaza. Usturoiul se curata, se spala si se zdrobeste impreuna cu sarea.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • crap fara cap - 800 g
  • ulei - 100 ml
  • usturoi - 25 g
  • otet - 25 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru crap spaniol pestele se curata, se spala, se portioneaza si se sareaza. Usturoiul se curata, se spala si se zdrobeste impreuna cu sarea. Bucatile de peste se ung cu 75 ml ulei, se condimenteaza cu sare si piper, se frig la gratar. Otetul si 25 ml ulei se amesteca scu usturoi pisat si se toarna peste bucatile de peste fript.

Crapul spaniol se serveste rece.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci