Taie ambele felii de peste pana la piele, insa ai grija sa nu tai pielea. Presara cu sare. Pentru umplutura caleste ceapa tocata marunt pana devine st
Taie ambele felii de peste pana la piele, insa ai grija sa nu tai pielea. Presara cu sare. Pentru umplutura caleste ceapa tocata marunt pana devine sticloasa, dupa care adauga ciupercile taiate felii subtiri. Condimenteaza cu sare si piper, presara cu patrunjel si inabuse sub capac. Lasa umplutura sa se raceasca, adauga oul crud si usturoiul pisat. Ingroasa-l cu putin pesmet. Unge feliile de peste cu umplutura, ruleaza-le si impacheteaza-le in folie de aluminiu. Inchide cele doua capete sa nu iasa umplutura. Aseaza ”pachetele” in apa clocotita si fierbe-le timp de 25 de minute. Scoate-le cu grija din lichid si lasa-le la racit. Impacheteaza-le din nou si pastreaza-le in frigider jumatate de ora. Despacheteaza, feliaza si aseaza feliile intr-un vas termorezistent. Pentru sos, dizolva si fierbe cubul de ciorba de peste in 200 ml de apa. Adauga faina amestecata cu crema, presara mararul si fierbe-l in timp ce amesteci. Toarna-l peste feliile de peste incalzite la cuptor.
Alte retete recomandate
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afine
Comentarii