Taie ambele felii de peste pana la piele, insa ai grija sa nu tai pielea. Presara cu sare. Pentru umplutura caleste ceapa tocata marunt pana devine st
Taie ambele felii de peste pana la piele, insa ai grija sa nu tai pielea. Presara cu sare. Pentru umplutura caleste ceapa tocata marunt pana devine sticloasa, dupa care adauga ciupercile taiate felii subtiri. Condimenteaza cu sare si piper, presara cu patrunjel si inabuse sub capac. Lasa umplutura sa se raceasca, adauga oul crud si usturoiul pisat. Ingroasa-l cu putin pesmet. Unge feliile de peste cu umplutura, ruleaza-le si impacheteaza-le in folie de aluminiu. Inchide cele doua capete sa nu iasa umplutura. Aseaza ”pachetele” in apa clocotita si fierbe-le timp de 25 de minute. Scoate-le cu grija din lichid si lasa-le la racit. Impacheteaza-le din nou si pastreaza-le in frigider jumatate de ora. Despacheteaza, feliaza si aseaza feliile intr-un vas termorezistent. Pentru sos, dizolva si fierbe cubul de ciorba de peste in 200 ml de apa. Adauga faina amestecata cu crema, presara mararul si fierbe-l in timp ce amesteci. Toarna-l peste feliile de peste incalzite la cuptor.
Alte retete recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii