Crapul se curata de solzi si se spala, dupa care se sareaza si se lasa deoparte. Ciupercile se taie marunt si se pun la inabusit in 50 gr unt. Painea
Crapul se curata de solzi si se spala, dupa care se sareaza si se lasa deoparte. Ciupercile se taie marunt si se pun la inabusit in 50 gr unt. Painea se inmoaie in lapte si se amesteca apoi cu ciupercile. Se adauga un oua si un galbenus, o lingurita de patrunjel tocat si se potriveste la gust cu sare si piper. Cu aceasta compozitie se umple crapul si apoi se coase. Se asaza crapul intr-un vas, se pun deasupra bucati de unt, se adauga apa si vinul si se presara patrunjel deasupra. Se pune vasul la cuptor.
Crapul se serveste fierbinte.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Ciuperci umplute
Tocanita de pui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii